Éljen a gasztrofusi!
sponsored links
Ez az örökbecsû kifejezés nem saját találmány: tavaly a blogom indulása után néhány héttel a Magyar Hírlap online kiadása kritikát közölt rólunk, amibõl megpróbáltam hasznossá tenni azt, amit lehet. Nos, ez nagyjából ebben a szóban merült ki - azóta így hívok mindent, amit a hûtõbõl-kamrából ütök össze. Ha jól belegondolok, hálás lehetek nekik, bár azt, hogy a macskáimat szõrös dögöknek nevezték, nem hiszem, hogy meg tudom bocsátani...
Tehát a mai termék: karfiolos sajtfelfújt szerecsendióval és földimogyoróval. Az alapötletet egy krumplis sajtfelfújt adta, amit régen Hóvirág sajttal készítettünk. Hát most "újragondoltam" a hûtõ tartalmának függvényében, és fogyasztás után úgy döntöttünk, megjegyezzük a receptet. (A gasztrofusi varázsa alapvetõen abban áll, hogy ezek egyszeri, megismételhetetlen örömök, mert utólag senki nem tudja felidézni, mit tettünk bele).
Vegáknak fõétel, húsevõknek köret, de mindenképpen finom!
Hozzávalók: ...