Édeskömény, mangó, narancs saláta, pácolt lazaccal.
sponsored links
Könnyû és könnyed fogás, meg kell csinálni, nem kell kifogás...
Édeskömény, mangó, narancs saláta, pácolt lazaccal.
Centurio Szõlõbirtok - Ludányi Balázs Birtokbor 2012
A szeletelt édesköményt kevés olajon, gyorsan megpirítjuk, majd hozzáadjuk a darabolt mangót és a filézett narancsot, valamint a narancs levét. Egy kis só, frissen õrölt bors és jöhet rá a lazac...
Meg hozzá a bor, ami illatában finoman hársos, tavaszi virágos, zöldfûszeres. Hozzá kortyolva a lágyabb, de szép tartást adó savai gyengéden illeszkednek az étel könnyû jellegéhez, a halhoz is elegendõ frissességet adva. Zamatos, ami a sav, cukor és só tökéletes arányaival, fehérhúsú gyümölcsök ízeiben köszön vissza. Ami az aromákat illeti, nulla hordós jelleg és ...