Édesburgonyás csirkefasírt avokádókrémmel

2017-08-26

sponsored links



Hozzávalók: 


  • 50 dkg csirkemell
  • 1 közepes édesburgonya
  • 2 evõkanál kókuszzsír
  • 1 kisebb lilahagyma
  • 2 cikk fokhagyma
  • fél citrom leve
  • 1 evõkanál petrezselyemzöld
  • só, õrölt bors


Az avokádókrémhez: 


  • 1 érett avokádó
  • 1 cikk fokhagyma
  • 2 evõkanál olívaolaj
  • 1 evõkanál petrezselyemzöld
  • 1-2 teáskanál citromlé
  • só, õrölt bors

Elkészítése: 


  • A húst, a hagymát, a fokhagymát, meg a hámozott édesburgonyát ledaráljuk. 
  • Ezután összegyúrjuk kókuszzsírral, apróra vágott petrezselyemzölddel, sóval, borssal, és ízlés szerint citromlével. 
  • A masszából kisebb golyókat formázunk, majd tepsire helyezzük, és 200 fokos sütõben enyhén pirosra sütjük. 
  • Közben a krémhez az avokádót meghámozzuk, és összeturmixoljuk a hozzávalókkal. 
  • Az édesburgonyás csirkefasírtot avokádós mártogtóssal, meg citrommal tálaljuk.

Folytats a blogon ... gergelyne.blogspot.com/2017/08/edesbu...

sponsored links

Keres?s