Édesburgonyás-borsós curry

2018-06-10

sponsored links

Hozzávalók:

1 fej vöröshagyma
2 ek. kókuszzsír
2 dl kókusztej
2 dkg friss gyömbér
1 ág korianderlevél
1 tk kurkuma
2 tk madras curry
0,5 kg édesburgonya
1 bögre borsó a kertbõl

Elkészítés:

A fûszereket a reszelt gyömbérrel együtt tegyük serpenyõbe, adjuk hozzá a kókuszolajat és kezdjük pirítani. 1-2 perc múlva öntsük fel a kókusztejjel, forraljuk fel. Adjuk hozzá a megpucolt és felkockázott édesburgonyának a 80%-át, a szintén meghámozott és felkockázott vöröshagymát. Majd amikor megpuhult az édesburgonya (5-10 perc), adjuk hozzá az elõre megpárolt borsót és a maradék (kihagyott) összeturmixolt édesburgonyát. Tálaljuk friss korianderrel megszórva, (basmati, fekete szezámmal megszórt) rizzsel (vagy anélkül is) :-)

Folytats a blogon ... magdireceptek.blogspot.com/2018/06/ed...

sponsored links

Keres?s