Édesburgonya krémleves szezámmagos-mákos sajtropogóssal

2014-12-29

sponsored links


Most,hogy vége az ünnepeknek, nem csak a sütiket, de a nehéz ételeket sem kívánom. 1-2 hónapig szerintem nem eszek sem húslevest, sem pörköltet, se egyéb vaskos kaját.
Reggelire smoothie-t iszunk az urammal, ebédre egy kis krémleves, saláta, vacsorára úgyszintén. Régóta szerettem volna már kipróbálni az édesburgonya krémlevest, a sütõtököst nagyon szeretem,most sort kerítettem rá.
Levesbetétként Lorraine Pascale szezámmagos-mákos sajtropogósait készítettem mellé, imádnivaló, gyorsan, egyszerûen elkészíthetõ kis ropogtatnivaló a leves mellé.

Hozzávalók:

A leveshez:
1 kis fej lilahagyma
1 ek. zsír
20 dkg sárgarépa ( 2 db)
40-45 dkg édesburgonya ( meghámozva mérve) ...

Folytats a blogon ... szofika-a-konyhaban.blogspot.com/2014...

sponsored links

Keres?s