Édesburgonya krémleves szezámmagos-mákos sajtropogóssal
sponsored links
Most,hogy vége az ünnepeknek, nem csak a sütiket, de a nehéz ételeket sem kívánom. 1-2 hónapig szerintem nem eszek sem húslevest, sem pörköltet, se egyéb vaskos kaját.
Reggelire smoothie-t iszunk az urammal, ebédre egy kis krémleves, saláta, vacsorára úgyszintén. Régóta szerettem volna már kipróbálni az édesburgonya krémlevest, a sütõtököst nagyon szeretem,most sort kerítettem rá.
Levesbetétként Lorraine Pascale szezámmagos-mákos sajtropogósait készítettem mellé, imádnivaló, gyorsan, egyszerûen elkészíthetõ kis ropogtatnivaló a leves mellé.
Hozzávalók:
A leveshez:
1 kis fej lilahagyma
1 ek. zsír
20 dkg sárgarépa ( 2 db)
40-45 dkg édesburgonya ( meghámozva mérve) ...