Édesburgonya gnocchi medvehagyma pestoval

2012-04-04

sponsored links


Kedvenc évszakom a tavasz:) Kilépek az ajtón és várom az érzést, hogy fázom és megcsíp a hideg, de nem:) Amint kilépek a szabadba virágok illata, madárcsicsergés, bicikli és mosoly vesz körül:) Na meg a medvehagyma! Az õ érkezése tudatja velünk, hogy igen mostantól nincs didergés:) Nagy kuriózumnak örvendõ növény számomra, amint kaparintok belõle, általában egybõl el is fogy, úgyhogy gondolni kell a fagyasztásra is legközelebb. Vannak medvehagyma lelõhelyek és szervezett túrák is, úgyhogy induljon a mandula:)

Hozzávalók 2 személyre:
Édesburgonya gnocchi:
300 g édesburgonya (1 nagyobb darab)
10 g vaj
20 g reszelt parmezán
90 g liszt ...

Folytats a blogon ... www.nyammm.hu/2012/04/edesburgonya-gn...

sponsored links

Keres?s