Édesburgonya carbonara (paleo)

2017-11-18

sponsored links




Egyszerûen, gyorsan elkészíthetõ, akár egy fõ részére is ez az étel. egyetlen baja az, hogy rá lehet kapni, annyira finom. :)

Hozzávalók személyenként:

5 dkg vékonyra szelt húsos szalonna
fél vöröshagyma
1-2 gerezd fokhagyma
20-25 dkg édesburgonya
1 tojás
1 evõkanál reszelt parmezán
törött bors

A szalonnát kisebb kockára vágjuk. Zsírjára pirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott vöröshagymát. Üvegesre fonnyasztjuk. Ízesítjük sóval, borssal, összezúzott fokhagymával. Beletesszük a spirálvágóval spagettire vágott édesburgonyát. Addig sütjük egy szilikon fejû konyhai csipesszel néha átforgatva (így nem törik össze a batáta sütés közben) amíg a színe sötétedni kezd (félig megsül). Hozzáöntjük a parmezánnal enyhén felvert tojást és a csipesszel továbbra is néha átforgatva készre sütjük.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!


Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s