Édes-sós párosítás, egy alap
sponsored links
Szerencsés embernek mondhatom magam, hogy ennyi kísérletezés közepette párom mindent megeszik, ami a konyhából kikerül. Persze, azért mindig is igyekeztem úgy fõzni, hogy az õ ízlése, az enyém, valamint az újítási vágy között kompromisszum legyen. Ezért kell például minden esetben rizs is köretnek a zöldsaláta mellé. Vagy, ami alapszabály: csak ritkán lehet édes-sós párosítás.
Ez pediglen az én gyenge pontom. Nagyon szeretem, ha édes ízzel, vagy gyümölcsökkel van párosítva a hús. Most, hogy hétköznaponként csak magamra fõzök, úgy döntöttem, kiélvezem a lehetõséget. Így elékszítettem egy régi kedvencemet, a mézes-mustáros csirkét. Nem tudok ráunni. :)
Mivel ezzel sem kell sokat foglalkozni, és egy fõre is tökéletesen elkészíthetõ, ismételten az egyszemélyesek sorát bõvíti. A recept két adagra szól, így nekem kétnapi ebéd lett. :)
Mézes-mustáros csirke mazsolás rizzsel (2 fõre) ...