Édes-savanyú, lekváros-mustáros pácban pácolt csirkecombok

2017-07-24

sponsored links























Hozzávalók:
8 db csirkecomb


A páchoz:
10 dkg baracklekvár
3 evõkanál dijoni mustár
2 evõkanál balzsamecetsûrítmény
1 evõkanál almaecet
1 evõkanál barnacukor
2 teáskanál méz
3 evõkanál olaj
pici frissen õrölt bors
ízlés szerint csilipaprika

A csirkecombokat megmostam, papírtörlõvel szárazra töröltem. Enyhén besóztam.
A pác hozzávalóit összekevertem, szilikon ecsettel bekentem a combokat minden oldalukról és egy tálba pakoltam. Folpack fólával szorosan letakartam, majd egy éjszakára hûtõbe tettem pácolódni.
Másnap sütõpapíros tepsire raktam és elõmelegített sütõben szép pirosra sütöttem (180 fokon én kb. 80-90 percig sütöttem).



Folytats a blogon ... lenka-blog.blogspot.com/2017/07/edes-...

sponsored links

Keres?s