Édes-ragacsos csirkeszárnyak
sponsored links
A recept az elsõ, magyar nyelvû Good Food-ból van! Évek óta járatom az Egyesült Királyságból az angol változatot, imádom! Egy friss lélegzetvétel a gasztronómiából. Ezért is örültem nagyon, hogy megjelent magyarul is. A két lap nem ugyanaz és ez még jobb. A recept mûködik, remélem a többi is, örömmel tesztelem:-)
Hozzávalók 4 személyre:
1 kg csirkeszárny, 4 ek. ketchup, 4 gerezd zúzott fokhagyma, 3 ek. finom barna cukor, 3 ek. édes chiliszósz, 4 ek. sötét szójaszósz, só, bors
Melegítsük elõ a sütõt 200 fokra.
Amíg melegszik, elkészítjük a mázat, amiben majd a csirkeszárnyak sülnek. Bepácolni nem kell, sityi-sutyi:-)
Egy tálban összekeverjük a ...