Édes puha cipócska

2017-09-12

sponsored links

Hozzávalók:

  • 25 dkg gesztenyeliszt
  • 3 ek. bambuszrost
  • 5 dl kókusztejszín
  • 5 dkg vaj
  • 3 db M-es tojás
  • Vanília, pici só, 2 ek. xukor0stevia, citromlé
  • 1 kk. szódabikarbóna
  • Porxukor – xukor0stevia

Elkészítés:

  • A liszteket összekeverjük a kókusztejszínnel, a tojásokkal, a vajjal és a fûszerekkel.
  • A tésztába teszünk még szódabikarbónát is, melyet szintén hozzákeverjük.
  • Elõmelegítjük a sütõt, majd 170 fokon (közepes lángon) 30′ alatt megsütjük. Tûpróba, szemrevételezés szükséges, mert a sütõk fûtõértéke között vannak különbségek!
  • A cipócskákat megszórjuk porxukorral.

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=32002

sponsored links

Keres?s