Édes puha cipócska
sponsored links
Hozzávalók:
- 25 dkg gesztenyeliszt
- 3 ek. bambuszrost
- 5 dl kókusztejszín
- 5 dkg vaj
- 3 db M-es tojás
- Vanília, pici só, 2 ek. xukor0stevia, citromlé
- 1 kk. szódabikarbóna
- Porxukor – xukor0stevia
Elkészítés:
- A liszteket összekeverjük a kókusztejszínnel, a tojásokkal, a vajjal és a fûszerekkel.
- A tésztába teszünk még szódabikarbónát is, melyet szintén hozzákeverjük.
- Elõmelegítjük a sütõt, majd 170 fokon (közepes lángon) 30′ alatt megsütjük. Tûpróba, szemrevételezés szükséges, mert a sütõk fûtõértéke között vannak különbségek!
- A cipócskákat megszórjuk porxukorral.