Édes kuszkusz reggelire
sponsored links
Finom reggeli 8 perc alatt, na ez kell nekünk!
Hozzávalók:
20 dkg kuszkusz
5 dkg kókuszreszelék
5 dkg aszalt szilva (vagy bármilyen aszalt gyümölcs)
3 ek méz
fél kk fahéj
tetejére lekvár (mi most csipkebogyót tettünk rá)
Elkészítés:
a kuszkusz felöntjük forróvízzel úgy hogy egy ujjnyira ellepje és lefedjük egy 5 percre. Levesszük a tetejét és hagyjuk kicsit hûlni. Hozzákeverjük a kókuszt és a mézet és a fahéjt, az aszalt szilvát félbevágjuk és azt is belekeverjük, a tetejét lekvárral díszítjük. Tovább lehet turbózni magokkal dió, mandula, de akkor kalóriadúsabb is lesz tõle.
Hozzávalók:
20 dkg kuszkusz
5 dkg kókuszreszelék
5 dkg aszalt szilva (vagy bármilyen aszalt gyümölcs)
3 ek méz
fél kk fahéj
tetejére lekvár (mi most csipkebogyót tettünk rá)
Elkészítés:
a kuszkusz felöntjük forróvízzel úgy hogy egy ujjnyira ellepje és lefedjük egy 5 percre. Levesszük a tetejét és hagyjuk kicsit hûlni. Hozzákeverjük a kókuszt és a mézet és a fahéjt, az aszalt szilvát félbevágjuk és azt is belekeverjük, a tetejét lekvárral díszítjük. Tovább lehet turbózni magokkal dió, mandula, de akkor kalóriadúsabb is lesz tõle.