Édes-csípõs szárnyak savanyú káposztasalátával

2012-03-08

sponsored links

Tudom. Persze, hogy tudom, hogy lejárt a savanyú káposzta szezonja. De ez a receptem is téli. Vagy ez nem is mentség? No, azért akinek még van savanyú káposztája, kipróbálhatja ezt a receptet, nekem nagyon ízlett. Végül is két kedvencem találkozásáról van szó, káposzta is, savanyú is, na meg a szárnyika, ami kis családom egyik legszívesebben látott vendége:-)

Persze jöhet az a szárny burgonyával, salátával is, akár puliszkával, szóval szó ne érje a ház elejét, elmaradhat az a savanyú káposzta:-)

Hozzávalók a szárnyhoz: 12 csirke szárny, 0,5 dl olaj, 6 kanál vörösbor, 4 kanál méz, 4 kanál paradicsomlé, 2-3 kanál vastag paradicsompaszta, fél mokkáskanálnyi chili, só, bors; a salátához: 60 dkg savanyú ...


Folytats a blogon ... eveskozben.blogspot.com/2012/03/edes-...

sponsored links

Keres?s