Édes-csípõs csirkeszárny
sponsored links
Tegye fel a kezét az aki nem szereti a csípõs-édes csirkeszárnyat! Na jó, megadom magam, lehet az éppen oldalas is, a lényeg, hogy valóban csípõs-édes legyen. Ennek az ételnek a sikerét az is jelzi, hogy az elmúlt hónapban hármoszor került nálunk az asztalra. Kétszer csirkeszárny képében, egyszer pedig mint grillezett oldalas. A hús már madjnem mindegy, majdnem, de szerintem ezzel a kettõvel mûködik igazán a pác. Ha a hétvégén jó idõ lesz, és most kivételesen jó idõt jósoltak, akkor lehet, hogy felkerül majd a faszénre az oldalas ami a fagyasztóban lapul.
Két dolog kell még ahhoz, hogy igazán élvezetes legyen a vacsora. (1) Jó ropogósra sült krumpli és (2) egy pohár jéghideg sör. Ha lehet ne felejtsük el a szalvétát sem, mert tetõtõl talpig maszatosak és ragacsosak leszünk. Ezt nem lehet késsel villával enni. Ahhoz, hogy megfelelõ módon élvezhetõ legyen ez az étel, ahhoz be kell vetnünk a kezünket, de ez a legjobb benne. Nem kell finnyáskodni, rágjuk csak le a húst a csontról, úgy ...