Ázsiai újhagymás sertésszelet

2012-05-07

sponsored links


Már megint GoodFood, vagy még mindig GoodFood, nem is tudom, hogy fogalmazzak. A lényeg, hogy nagyon rátaláltam a megfelelõ magazinra, amiben mindig van néhány különleges recept, ami számomra valami újat hoz, de nem annyira, hogy a gyûjtögetõ életmódra kéne berendezkedni és km-eket vándorolni egy egy alapanyagért, miután google barátunk segítségével végre megoldottuk, hogy mi is az amit be kell majd szereznünk. Az tényleg nem a szerkesztõk hibája, hogy párom, miközben a bevásárlandók listáját soroltam, háromszor visszakérdezett, mikor elhangzott, hogy rizsecetet kérek a "sarki közértbõl". Szerintem nem értette, hogy miért hadarok annyira, hogy a különbözõ hozzávalókat, mint a rizs, ami köret és az ecet, ami ételízesítõ szinte egybeolvadva diktálom le neki, de a végeredmény ismeretében, azt hiszem a jövõben már tudni fogja, hogy a rizsecet létezõ alapanyag így egyben, és nagyon jó dolgokat lehet vele készíteni, pl. ezt a különleges ízvilágú porhanyós lapockát.

Kalandozás:

4 szelet sertéslapocka
1,5 dl rizsecet
4 cm gyömbér (zöldséghámozóval vékony háncsokká forgácsolva)
3 gerezd fokhagyma vékonyan felszeletelve ...

Folytats a blogon ... edesfogadalom.blogspot.com/2012/05/az...

sponsored links

Keres?s