ÁZSIAI UBORKASALÁTA

2017-05-07

sponsored links

Az uborkasalátát most kicsit másként készitettem el. Nagyon finom, ûditõ izû, hamar elkészülõ  finomság lett belõle.







1 kígyóuborka
1 evõkanál méz vagy cukor
2 evõkanál almaecet
2 evõkanál szezámmagolaj

õrölt bors
csili(pehely)
1/2 lila hagyma apróra felkockázva
diszitésnek lehet:
fekete vagy fehér szezámmag 






Elkészítése:

Az uborkát jól megmossuk, a héja rajta maradhat.  Uborkagyalun a lehetõ  legvékonyabbra reszeljük, . A további hozzávalókat összekeverjük, és a lereszelt  uborkára öntjük., és jól összekeverjük.
Tálaláskor megszórjuk frissen pirított fekete szezámmaggal. Magában salátaként vagy húsok mellé köretként kínáljuk




Folytats a blogon ... lucullusi.blogspot.com/2017/05/azsiai...

sponsored links

Keres?s