Ázsiai spárga

2012-04-07

sponsored links


Egysyerûen imádom a tavaszt és a sok friss zöldséget ami ezzel jár. Már egyszerûen vásárolni járni is kész felüdülés. A zöldségeket pedig eszetlenül pakolom a kosaramba anélkül hogy tudnám mikor és mi fog készülni belõlük. De most komolyan, ki tudna ellenállni a rikító piros reteknek, a méregzöld brokkolinak, az újhagymának vagy éppen a roppanós spárgának. Az elmúlt idõben majdnem kizárólag csak zöldségeken élek, a húst meghagyom a férfiaknak. Valószínû a tavasz miatt is van ez, a testem is felfrissülésre és vitaminokra vágyik.

Tehát ki is tudna megvetni azért, hogy nem tudtam ellenállni ezeknek az extravékonny spárgáknak. Persze csak akkot jöhetnek szóba ha zöldek, más színû nálam kizárva. Valahogy hiányolom a fehér ízébõl a tavaszi frissességet amellett, hogy még csúnyának is találom. Meg egyébként is a zöldbõl sokkal több minden készíthetõ. Ehetjük nyersen, vagy tésztával, salátának is, de azt hiszem ez a variáció viszi nálam a prímet. Az egészhez nem kell más csak pár ázsiai szósz és 10 perc az értékes idõdbõl.

Ázsiai spárga

Hozzávalók:
250g spárga
2 ek szezámolaj
1 ek szójaszósz ...

Folytats a blogon ... edeseskeseru.blogspot.com/2012/04/azs...

sponsored links

Keres?s