Ázsiai pácban érlelt csirkeszárnyak - igazi csemege!
sponsored links
Többféle fûszerezéssel is bemutattam már, mi több, ázsiai páccal is. Most is kicsit változtattam a pácon, még fûszeresebbre készítettem. A végeredmény harmonikus lett mind ízében, mint látványában. Csodaszép mázat kaptak a kisült csirkeszárnyak, ízében pedig az édes és a fûszeres dominált.
Érdemes bevásárolni ázsiai hozzávalókból, nem olcsó mulatság a kezdõ készlet, de sok-sok adag ételhez elegendõ. Semmibõl nem szükséges nagy mennyiség az ételekhez, hiszen nagyon koncentráltak az ízek az ázsiai hozzávalókban, fûszerekben.
A pác rendkívül egyszerûen összeállítható, minél tovább állnak benne a csirkeszárnyak, annál jobb. Hetekig tartó pácolással azért ne próbálkozzunk, bár én olvastam, hogy kínai rizsborban akár egy hétig is pácolhatunk húsfélét. Nálam a sztenderd az ...