ÁZSIAI NARANCSOS CSIRKE

2014-10-02

sponsored links


Szeretjük a távol-keleti konyhát, legyen az Kínai, Japán vagy éppen Koreai. Mivel van itt a közelünkben, sõt már a munkahelyem közvetlen közelében is egy kitûnõ kínai büfé, a saját konyhámban viszonylag ritkán fõzök ilyen jellegû ételeket. Most viszont az egyik receptfüzet-sorozatomban, amit régebben vásároltam, az "Ázsiai kötetben", rábukkantam erre az izgalmas receptre... Fél óra alatt tálaltam az ételt, úgy hogy nem csak finom volt, hanem roppant gyors is. Fûszer szinte nincs is benne, mégis olyan autentikus ízzel bírt, ami magával ragadta az ízlelõbimbóinkat. Nagyon finom étel, úgy hogy aki szereti az ázsiai konyhát, annak feltétlen ajánlom kipróbálásra.

Hozzávalók a páchoz: 1/4 csésze szójaszósz, 1/4 csésze étkezési keményítõ, 2-3 evõkanál víz, 1 csapott mokkáskanál só. Mártáshoz: 1 csésze frissen facsart narancslé, 2 evõkanál olaj, 3 evõkanál barbecue szósz, 1 evõkanál chili mártás. Továbbá: 1 nagy csirkemell ...

Folytats a blogon ... illeskriszkonyhaja.blogspot.com/2014/...

sponsored links

Keres?s