Árpagyöngy (gersli) rizottó.

2011-09-07

sponsored links


Tegnap a bevásárlásnál megakadt a szemem az árpagyöngyön. Emlékeztem rá, hogy gyerekként sokszor készített az anyukám belõle különbözõ ételeket. Legjobban a székelykáposzta maradt meg az emlékeimben. Gondoltam veszek egy csomaggal, és legközelebb én is ezt teszem majd bele a káposztába rizs helyett. Aztán kicsit keresgéltem a neten, és találtam  többféle, különbözõ receptet. Végül  úgy döntöttem, hogy ma rizottót készítek az árpagyöngybõl. Több receptet is áttanulmányoztam, volt közöttük zöldséges, gombás, és húsos változat is. Végül aztán lassan összeállt a saját ízlésemnek megfelelõ recept. Nagyon finomra sikerült, és mondhatom igencsak laktató ebéd került a tányérunkba. Mindenkinek bátran merem ajánlani az elkészítését.

Hozzávalók 2 személy részére: ...

Folytats a blogon ... gizi-receptjei.blogspot.com/2011/09/a...

sponsored links

Keres?s