ÁLOMKEHELY
sponsored links
Meggyes, csokis és habos. Mi kell még? Percek alatt elkészülõ gyors édesség mely valóban álomfinom.
Hozzávalók:
1/2 üveg meggybefõtt
1 kávéskanál kukorica keményitõ
õrölt fahéj
5 dkg keserû csokoládé 70%
2-3 evõkanál porcukor
2 dl cukrászhab
Elkészités:
Az üveges meggybefõtt felét a levével együtt edényben felmelegitjük és hozzáadunk 1 kávéskanál kukorica keményitõt és állandó kevergetés mellett addig melegitjük amig sûrûvé nem válik.Tegyük félre kihûlni.
A csokoládét a cukorral melegitsük össze a mikróban, keverjük egynemüvé. A cukászhabot keményre felverjük, majd üvegpohárba rétegesen tegyünk, egy réteg meggyet, rá a csokoládét majd a tejszinhabot. Tetejét diszitsük durvára vágott dióval, citromfûvel.
Hozzávalók:
1/2 üveg meggybefõtt
1 kávéskanál kukorica keményitõ
õrölt fahéj
5 dkg keserû csokoládé 70%
2-3 evõkanál porcukor
2 dl cukrászhab
Elkészités:
Az üveges meggybefõtt felét a levével együtt edényben felmelegitjük és hozzáadunk 1 kávéskanál kukorica keményitõt és állandó kevergetés mellett addig melegitjük amig sûrûvé nem válik.Tegyük félre kihûlni.
A csokoládét a cukorral melegitsük össze a mikróban, keverjük egynemüvé. A cukászhabot keményre felverjük, majd üvegpohárba rétegesen tegyünk, egy réteg meggyet, rá a csokoládét majd a tejszinhabot. Tetejét diszitsük durvára vágott dióval, citromfûvel.