Áfonyás palacsinta
sponsored links
Még mindig amerika háziasszonya, Martha Stewart és az õ "American food"-ja. Gyorsan megvan, nagyon finom lédús az áfonyától, és még nekünk is sikerült munka elõtt, hétköznap megcsinálni. Pedig általában csak pirítós és sajt a reggeli. Magában, nyersen szerintem kifejezetten rossz az áfonya, de így? ha megint látok a boltban biztos fogok venni, és azon is gondolkodom, hogy kipróbálom meggyel. Vagy legrosszabb esetben fagyasztott áfonyával. Ha nem fogyna el egyszerre az összes, letakarva eláll a pulton jópár órát, mi munka után ettük meg a maradékot egy pár másodperces melegítés után, és akkor is kiváló volt.
Hozzávalók:
- 1 csésze* (125 g) áfonya
- 1 3/4 csésze liszt
- 3 evõkanál cukor
- 1 evõkanál sütõpor
- 1 1/2 csésze kaukázusi kefir (író)
- 2 nagy tojás ...