Zöldségfelfújt tojással

2014-07-16

sponsored links

Hozzávalók:zöldségfelfújttojással0

  • 25 dkg vegyes zöldség – pl. sárgarépa, zeller, fehérrépa, paszternák stb. keveréke; kiváló étel maradék zöldség, akár leszûrt zöldségleves újrahasznosítására :-D
  • Fûszerek: só, õrölt bors, chili paprika, vagy édes-nemes, kurkuma stb.
  • 9 db tojás
  • Sajt – kemény sajt (pl. cheddar, gruiere, parmezán stb.) – elhagyható!

zöldségfelfújttojással1

Elkészítés:

  • A zöldséget kevés víz hozzáadásával turmixold össze – Ez lesz a Caspaccio leves állapota :-); de folytathatod tovább a feldolgozást, miszerint
  • Keverj a zöldséghez 3 db nyers tojást, majd a tojásokkal is átturmixolt zöldséget öntsd egy zsírpapírral kibélelt sütõedénybe
  • 6 db tojás fõzz keményre, és félbe vágva díszítsd a zöldségalapot
  • Tovább díszítheted zöld fûszerlevelekkel is, mint pl. kakukkfûvel, tárkonnyal, petrezselyemmel
  • Tedd be a sütõbe a felfújtat, melynek kb. 30 perc kell ahhoz, hogy átsüljön
  • Tálaláskor frissen reszelhetsz a kínált étel tetejére kemény sajtot

Folytats a blogon ... paleovital.hu/?p=23274

sponsored links

Keres?s