Zöldséges-tejszínes halleves.
sponsored links
Napok óta nem fõztem levest, így aztán ma egy egyszerû, de annál finomabb halleves volt az ebéd. Már többféle halételt készítettem fekete harcsából, de valahogy ennek a levesnek volt a legnagyobb sikere. Mint már az elõzõekben írtam róla, a fekete harcsa elég ízetlen hal, de a zöldségeknek és a tejszínnek köszönhetõen, ez a leves most nagyon finomra sikerült. Még repetáztunk is belõle, így aztán az utolsó cseppig elfogyott. A fekete harcsát természetesen lecserélhetjük afrikai harcsafilére, melynek a húsa sokkal ízletesebb, így a levesünk is garantáltan finom lesz.
Hozzávalók:
40 dkg fekete harcsafilé (v. afrikai harcsa)
1 vöröshagyma
2 gerezd fokhagyma
1 db sárgarépa
1-2 db krumpli
3 szál zeller zöld ...