Zöldséges, szezámmagos fasírt
sponsored links
Mindig is szerettem a fasírtot, de gyerekként inkább az volt a jellemzõ, hogy az otthon készült, fûszeres fasírt nem volt a kedvencem, míg a menzán tálalt, gyakran ízetlen, de fûszermentes fajta jöhetett minden mennyiségben. Persze mint mindenben, ezen a téren is kezd változni az ízlésem. A zöldséges szezámos fasírt íze nem tér el túlzottan a megszokott fasírttól, mégis érdekes ízhatást jelent, ráadásul a plusz rostanyag még jót is tesz az emésztésnek...
Hozzávalók:
2 szál újhagyma - 100g/6,3g CH
1 nagyobb sárgarépa - reszelve - 100g/8g CH
1 szelet toast kenyér - 1 szelet/25g CH - termékenként eltérõ lehet
3 ek tejszín - 1 dl/3-4g CH
40 dkg darálthús
10 dkg szezámmag
1 tojás
bors
2 ek. mustár (lehet ízesített is) - 100g/6g CH
2 ek. szójaszósz (só pótló)
Elkészítés: ...