Zöldséges finomság vörösáfonya lekvárral
sponsored links
Hús nélküli ételekre vágyom, amióta csak beköszöntött ez a forró nyár. Na meg a fagyasztó szekrényt is megtekintve, kinn is - benn is fél-fél zacskó zöldség. Mit is kellene vele kezdeni? Jött az ötlet elõtte, hogy tócsnit sütök, aztán tovább variáltam, s ez lett belõle.
Hozzávalók
Zöldbolsó, kukorica, sárgarépa kocka, karfiol. Ezeket sós vízben - tartósítószermentes szárított zöldséggel - puhára fõzzük, majd kihûtjük.
Amíg hûl a zöldségkeverékünk, elkészítjük a további hozzávalókat
Olyan tészta féleséget készítünk, amelyik hígabb, mint egy nokedli, de sûrûbb, mint egy palacsinta tészta.
3 db egész tojást fûszereztem sóval, kevés fehér borssal. 1 db közepes lilahagymát, 3 gerezd fokhagymát nagyon apróra ...