Zöldséges-fetás kamutbúza saláta
sponsored links
Szöveg nincs. Totálisan el vagyok maradva mindennel, a múlt heti betegség nem egy hetet vett el az életembõl.... Na de ez a blog mégiscsak a szívem csücske, szóval egy újabb 20 perces recept:
Zöldséges-fetás kamutbúza saláta
(vagy köret, de néhány seperc alatt megpirított csirkemell kockával könnyû, nyári egytálétel, sõt, a naffényes Itáliában majonézzel akár elsõ fogásként is mûködik...ki érti ezt?)
Hozzávalók: 200 g elõfõzött kamutbúza, 100 g feta és/vagy 100 g mozzarella, 12 db datolyaparadicsom, két evõkanálnyi taggiai olajbogyó, egy közepes fej fehérhagyma, nagy csokor friss petrezselyemzöld, kapor és korianderlevél, só, frissen õrölt bors, extraszûz olívaolaj, ízlés szerint fehérborecet (és/vagy kb. 2 dl majonéz)
Egy lábasban vizet forraltam.
A paradicsomokat felkarikáztam, a hagymát vékony csíkokra vágtam...