Zöldséges búzadara - Upma

2012-01-19

sponsored links



A sokféle zöldség, a vajban pirított búzadara együttesen egy kellemes állagú gazdag ízvilággal rendelkezõ ételkülönlegesség. Indiában készítik reggelire és ebédre egyaránt.
Elkészítésében gyors, mert piríthatjuk párhuzamosan a búzadarát, és a zöldségeket, közben pedig felforraljuk a vizet és eme három dolgot egyesítve, kapjuk az eredményt.

Hozzávalók 4 adaghoz

500g különbözõ zöldség (paradicsom, vastag húsú paprika, brokkoli cukkini, sárgarépa, zöldbab, zellerszár, batáta, burgonya) kis darabokra vágva
4 evõkanál ghí
1 teáskanál fekete mustármag
2 teáskanál római kömény ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2012/01/19/zold...

sponsored links

Keres?s