Zöldségeken párolt göngyölt császár
sponsored links
Végre van netem! Két hét várakoztatás után megkönyörült rajtunk a T-Home, és átkötötték a szolgáltatást.
Hálás vagyok az öcsémnek, hogy ez idõ alatt nem hagyta magára a blogot, és fantasztikus finomságokat posztolt, aminek mindegyikébõl volt szerencsém enni. Jó is egy ilyen öccs a háznál. :))
Na de akkor jöjjön az elsõ recept az új konyhából, ami igazából nem is új, mert amíg a nõvéremék laktak itt, addig is heti rendszerességgel sürögtem-forogtam, fõzõcskéztem itt.
Próbálom rávenni a nõvéremet, hogy hagyjanak fel a felvágottak fogyasztásával, és helyette készítsen szendvicsbe való húsokat õ is. Azt mondja, hogy unalmas mindig sült húst enni. Nos, én bebizonyítom neki, hogy a húsokat annyi variációban lehet elkészíteni, amit lehetetlen megunni. Most éppen csodaszép göngyölt császárt vettem akciósan a Sparban. Elõször valami ropogós sültet terveztem belõle, de ahogy nézegettem a szép formáját szinte kiáltott, hogy felvágottat készítsek belõle. Így is tettem, és abszolút nem bántam meg. Nagyon vékonyan fel lehet szeletelni, az íze meg valami csoda. Szétomlik a szájban, mintha puha pástétomot ennénk. A munka vele maximum 10 perc, úgyhogy a testvérem sem hivatkozhat arra, hogy nincs ideje elkészíteni...
Hozzávalók: ...