Zöldség alaplé házilag

2012-06-28

sponsored links

Hármas fokozatba léptem. Lassan igazi gasztrobloggerré válok, csak a képeim nem valók még mindig semmire, ennyi év után se :) Merthogy ugye az egyes fokozat, a maggi kocka. A kettes az alnatura ökobio leveskockája. A hármas, amikor az ember lánya házilag készíti az alaplét. Annyira még nem vagyok elvetemült, hogy fagyasszam is, kell a hely a kisded gyümölcseinek a mélyhûtõben, de nagyon sajnáltam volna kidobni azt a sok zöldséget, most majd nézek hozzá valami receptet, mondjuk egy jó rizottót. Merthogy túlvásároltam magam, és fonnyadni kezdtek, és akkor beugrott, hogy egyszer Dolce Vita fõzött a TV Paprikán zöldborsós rizottót, és alaplével engedte fel. Ez azért is nagy szó, mert évek óta nem nézek tévét, szóval jó rég lehetett. Ilyet fogok még máskor is csinálni, még az is lehet, hogy fagyasztok belõle, ha épp van hely a mélyhûtõben, mert nem túl nagy energiabefektetéssel mégis jó cuccot kap az ember. Az ökobio kockát továbbra is fogom itthon tartani persze azért.

Nálam most ezek voltak benne:

  • 3 sárgarépa
  • 3 fehérrépa
  • 1 karalábé ...

Folytats a blogon ... narancskonyha.freeblog.hu/archives/20...

sponsored links

Keres?s