Zöldspárgás zöldborsós ricotta pestos spagetti a VKF 49. fordulójára
sponsored links
A múlt héten már szóvá tette K. barátnõm, hogy április vége óta nem volt sós étel a blogon. És tényleg! Átcsaptam édességbe. Amióta vegetáriánusok lettünk nagyon sokat sütök és igen, vannak kekszek, sütik bõven a blogon. Szeretek tesztelni új recepteket vagy vegánosítani, ami nagyobb kihívás.
Pedig fõzök ám, fotózok is, de valahogy az édességek hamarabb kerülnek fel a blogra (egy-két kivétellel). Hétköznap többet improvizálok és sokszor készül vacsorára valami újdonság maradékokból, de általában már sötét van, így nem tudom lefotózni az ételt.
Hétvégén aztán van idõ és fény is receptek tesztelésére, alkotásra. Ezeket nagyon szeretem. Így született ez a tésztaétel is, a piacon szerzett zöld zöldségekbõl és fûszerekbõl. Ehhez vegyük hozzá a fehér ricottát, fokhagymát és spagettit (plusz a majdnem átlátszó, világos citromlevet :)), így máris pályázhatok a VKF 49. fordulójára, amit Noémi írt ki. Olyan ételeket kell készíteni, amelyben a fehér vagy bármilyen más árnyalata dominál (nálam kevésbé, de remélem azért beleférek még, ugye? :)), hozzá párosítva egy másik színt (nálam ez most a zöld).
Zöldspárgás zöldborsós ricotta pestos spagetti
Hozzávalók 2 fõre: ...
Hozzávalók 2 fõre: ...