Zöldspárgás, sajtos spaghetti

2012-04-22

sponsored links



Ha nem utazhatnék, talánnem is lennék. Az utazás egy komplex élmény, olyanoknak való, akik kiváncsiak,de remélhetõleg a kevésbé érdeklõdõk látásmódján is változtat. Két éve Sienában (Toscana) voltam április végén, és nagyon megragadott egy étterem, és az ott felszolgált tészta (pasta). Azóta tervezem, hogy megcsinálom, de zöldborsó kéne hozzá. A friss zöldborsó az a zöldség, ami a piacon még nincs, még nincs és már nincs. Tavaly valahogy így maradtam le róla. Most úgy döntöttem egy hasonlót készítek: nem zöldborsóval, és nem teljesen ugyanúgy. Éljen a zöldspárga!

Zöldspárgás, kecskesajtos spaghetti

Mennyiség :                         2 - 3 fõ
Elõkészítési idõ:     10 perc
Fõzési idõ :                5 perc + a tészta fõzési ideje (7 - 8perc)

Hozzávalók:

1/2 cs. spaghetti (nálam Barilla)
1 marék zsenge zöldspárga (ceruzavékony)
1 ek olaj - vaj keveréke
1 szál újhagyma
10 -15 dkg friss kecskesajt ...

Folytats a blogon ... nyarikonyha.blogspot.com/2012/04/zold...

sponsored links

Keres?s