Zöldfûszeres zöldborsó krémleves
sponsored links
A zöldborsó frissen egy igen rövid ideig, ellenben fagyasztva - amit nagyon jó tûr - egész évben, ráadásul nagyon megfizethetõ áron hozzáférhetõ. Színe pompás, stimuláló, nagyon nagyon zöld. Egészben teljesen más íze van, mint pürésítve, ennek ekes bizonyítéka, hogy évekkel ezelõtt nálam még olyas valaki is szívesen fogyasztotta, aki kategórikusan elhatárolódott eme levestõl. Nyárias színe, nem elhanyagolható beltartalma miatt bátran fogyasszuk néha télen is. Aztán persze tavasszal jön a zsenge.
Mentás zöldborsóleves
Mennyiség : 2-3 fõ
Elkészítési idõ: 10 perc
Fõzési idõ : 10 -15 perc
Hozzávalók:
1 ek olaj (pl. olíva, de nem fontos) ...