Zöldfûszeres, ropogós burgonyagolyó

2017-08-05

sponsored links


Hozzávalók:

  • burgonya
  • olaj
  • aprított petrezselyemzöld
  • fokhagyma
  • aprított metélõhagyma
  • frissen õrölt bors




  • A burgonyát megtisztítottam, karalábévájóval golyókat formáztam belõle (a maradékból készülhet például leves).
  • Enyhén sós vízben majdnem teljesen puhára fõztem, leszûrtem.
  • Serpenyõben kevés olajat hevítettem, és a megpucolt, négyfelé vágott fokhagymával, petrezselyemmel együtt megpirítottam rajta a burgonyagolyókat.
  • Amikor elkészült, hozzáadtam a metélõhagymát, meghintettem borssal, és azonnal tálaltam.



A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin júniusi számában is.

Folytats a blogon ... hankka.blogspot.com/2017/08/zoldfusze...

sponsored links

Keres?s