Zöldfûszeres rizotto sült kacsamellel és fehérboros pecsenyeszósszal

2012-11-05

sponsored links




Egyik nap, úgy este tizenegy után értem haza, farkaséhesen, mikor is konstatáltam, hogy nincs itthon ?semmi?. Se kenyér, se semmi olyan, amibõl valami gyors kaját, akár egy szendvicset össze lehetne dobni, hogy kibírjam lefekvésig ami nálam, lévén éjjeli bagoly típus, csak a hajnali órákban szokott eljönni. Mit tesz ilyenkor a gasztroblogger? Nekilát fõzni valami ?bonyolultat?, mi mást. Kacsamell volt a hûtõben, ebbõl tudtam kiindulni, köretnek meg semmi, csak rizottó rizs volt a kamrában. Zseblámpával irány a kert, fûszereket szedni, majd a húst, alaplevet elõkészíteni és egy óra múlva már elégedetten és jóllakottan kortyolgattam a maradék boromat...
Tovább a folytatáshoz>>

Folytats a blogon ... https://tomakonyha.blogspot.com/2012/...

sponsored links

Keres?s