Zöldfûszeres parázskrumpli fehérborral
sponsored links
Elsõ, azaz elsõ alkalom, hogy úgy ettem újkrumplit, hogy valóban akartam.
Úgy tûnik, az önállóság azzal jár, hogy néha, nagyritkán, megkívánjuk azt, amit otthon mindig szájhúzva ettünk... mint az oldalast (évente egyszer...) lekváros buktát (négy év után elõször), marhapörköltet (ha Tomi kikönyörgi) ... és most eljött az újkrumpli. Ami minden tavasszal untig kerül tavaszi zöldséglevesbe, petrezselyemmel ebédre. rendszerint a hideg kiráz.
De ma- ma jártam a piacon, és gyönyörû, kívánatos, apró, rózsás parázskrumplit láttam, a legkisebb szemek akkorák, mint a babok. Éééédi! Nem tudtam megállni.
ZÖLDFÛSZERES PARÁZSKRUMPLI FEHÉRBORRAL
Bocsi h megint szar a kép, telefonos, elcseréltem húgommal a fényképezõgép kártyáját, és otthonmaradt az enyém, én meg elhoztam az övét... a gond h nem azonos típus!
- 1,5 kg parázskrumpli (250 ft)
- 5-6 szál friss kapor (csokor: 80 ft)
- 5-6 szál friss kaukukkfû
- pár levélke friss rozmaring ...