Zöldfûszeres-mustáros nyúlcomb kukoricás rizzsel és házi szilvalekvárral
sponsored links
A héten van idõm délelõtt fõzõcskézni, ilyenkor jobban szeretek húsokat készíteni ebédre, mint olyankor amikor már elõzõ nap meg kellene sütni. A nyúlhúst nagyon szeretjük, és már ngyon sok verziót kipróbáltunk, bár igazán az állandó kedvenc talán a nyúlpaprikás...:)
A mostani ételhez sütõzacskót használtam, de hát ilyen még sosem történt velem. A sütés közben egyszercsak hatalmas nagy durranást hallottam...eldurrant a zacskó...! Kicsit megijedtem, hogy az egész sütõ tiszta zsíros lesz, de szerencsém volt, és nem ez nem történt meg. Késõbb persze rájöttem, hogy elfelejtettem kicsit megszurkálni a zacskót, ezért történt meg, ami megtörtént...:) A lényeg, hogy a végeredményt nem befolyásolta...:)
Hozzávalók:
Húshoz:2-2 db felsõ-alsó nyúlcomb, 2 fej lilahagyma, 2 fej vöröshagyma, 1 kk. petrezselyem, 1 kk. rozmaring, 1 kk. ...