Zöldfûszeres krémsajttal töltött csirkemell
sponsored links
Igazi szülinapi fogás kerekedett ebbõl. Az ötletet azt hiszem valamelyik Good Food magazinban láttam. Valójában nem is nagyon nehéz elkészíteni, inkább csak pepecselõs.
Most nem is írnék pontos receptet, nehéz megmondani, az arányokat, hogy ki mennyit eszik meg belõle. Készüljünk úgy, hogy sok fog fogyni. Fejenként egy csirkemell fele a minimum.
Philadelphia krémsajtot használtam, egyszerûen nem tudom megunni még magában sem. Kevertem hozzá lereszelt fokhagymát, sok összevagdosott friss bazsalikomot és petrezselyem levelet. A csirkemell filéket középtájt bevágtam, de nem vágtam át teljesen. Így kiteríettem.
A húst sóztam, borsoztam, a krémet pedig rákentem. Visszahajtottam az eredeti formájára és mindegyik darabot jó alaposan betekertem vékonyra szelt szalonnával.
Egymás mellé rakosgattam õket egy kicsi sütõtálba, aláöntöttem egy kevéske fehérbort, majd pirosra sütöttem a sütõben. Úgy ...