Zöldfûszeres gombaraguval töltött, tönkölylisztes palacsinta
sponsored links
Ez a palacsinta, most a sós vonalat képviseli, egy finom, tejszínes-gombaraguval, ami a zöld fûszerektõl, friss és élénk ízvilágú. A tönkölylisztnek köszönhetõen pedig, egészségesebb, mint a hagyományos, fehér lisztbõl készült változat, mivel fehérje-, vitamin- és ásványi anyag tartalma kiemelkedõ.
Gyorsan elkészíthetõ és nagyon tápláló, finom étel. Míg a bekevert palacsintatészta pihen, addig a belevaló gombaragu is elkészül.
Érdemes a gombát vékonyabb szeletekre vágni és megpirítani a zsiradékon, mert így sokkal intenzívebb íze lesz a raguban.
Zöldfûszeres gombaraguval töltött, tönkölylisztes palacsinta
Hozzávalók:
25 dkg fehér tönkölyliszt
10 dkg teljes õrlésû tönkölyliszt
5 dkg rozsliszt ...