Zöldcitromos csirke almával és gombával

2013-07-26

sponsored links

csirkealmahimejiikis04.jpg

A kíméletes húskészítés legkülönbözõbb módjait találhatjuk meg a Keleti konyhák ételeinél. Az egyik ilyen eljárás egy alaplében történõ kis tûzön való fõzés. Mivel még a lebõrözött csirkehús is tartalmaz zsírt, ezzel az eljárással a húsok zsírtartalmát csökkenthetjük. A nyugati konyhákban ezt a módszer posírozás néven közismert. Most kezdhetjük felismerni mennyi mindent is készítünk ily módon, és hány ételnél alkalmazhatjuk a továbbiakban. A hús garantáltan puha, porhanyós, és ízletes  lesz.

4 adaghoz

Az alapléhez

3 l víz

1 póréhagyma karikákra vágva

1 vöröshagyma  karikákra vágva

1 cm-es gyömbér csíkokra vágva ...


Folytats a blogon ... valodisafrany.blog.hu/2013/07/26/zold...

sponsored links

Keres?s