Zöldborsós tészta GR módra
sponsored links
A minap megint Gordont néztem, nem tehetek róla inspirál, imádom nézni ahogy fõz. :)
Ez egy 10 perces kaja, és még finom is, kevés alapanyagból van, gyorsan elkészül.
Elkészítése: Tegyük oda a fazék vizet a tésztának, amikor forrni kezd, sózzuk jól meg, tegyük bele a tésztát és öntsük hozzá a zöldborsót is. Amikor a tészta megfõtt, a zöldborsó is jó lesz. Amíg ezek fõnek, készítsünk elõ egy mélyebb serpenyõt, pirítsuk meg egy kevés olívaolajon a bacont, majd a végén dobjuk rá a zúzott fokhagymát. keverjük össze a kifõtt tésztával és zöldborsóval, löttyintsünk rá a fõzõvízbõl egy merõkanállal, kóstoljuk meg kell-e sózni, borsozzuk és szórjuk meg egy kevés vágott petrezselyemzölddel és reszelt parmezánnal.