Zöldborsós rizottó friss mentával

2012-06-06

sponsored links

 A nyár többek között a könnyû, fehérboros vacsorák ideje: ilyenkor nem ritka eset, hogy az ember késõn vetõdik haza, mert a hosszú nappalok több jövés-menésre csábítanak. Most jól jönnek ezek a "húszperces" receptek: a rizottó az egyik nagy nyári kedvencem, szinte minden friss zöldséggel készítettem már, de ez a zöldborsós igazi kedvenc - a mentát néha kiváltom bazsalikommal, attól függõen, mibõl van több itthon.
 
Hozzávalók:
 
- 250 g zöldborsó
- 1 kávéskanál só
- 1 kávéskanál citromlé
- kevés reszelt citromhéj
- 7 deci zöldség alaplé
- 5 dkg vaj
- 1 salottahagyma, finomra aprítva ...

Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/06/06/zo...

sponsored links

Keres?s