Zöldborsós-paradicsomos csirkeragu
sponsored links
Egy korábbi Nõk lapja konyhás recept alapján készült ez az étel. Ott sertéshúsból van, de csirkével is finom. Kicsit több ízesítõt használtam, mint ahogy a recept írja. Nekem ízlett. Úgyhogy bekerült a "Mit együnk? Tippek, ötletek" füzetbe. Így, ha nem tudom eldönteni, hogy mit együnk, - gyakran van ilyen - csak belelapozok a füzetbe... És felteszem, akkor is elõfordul majd, hogy továbbra sem fogom tudni. :) Ételkategóriánkénti (levesek, fõételek, köretek, saláták stb.) bontásban vannak felsorolva az ételek.
És akkor most jöjjön a recept.
Elkészítése
A csirkemellet felkockázom és fûszerekkel (só, bors, delikát, csirke fûszer), valamint zúzott fokhagymával ízesítem.
Kevés zsiradékon megfonnyasztom az apróra vágott hagymát és ráteszem a húst, amit fehéredésig pirítok. Majd felöntöm kevés vízzel és fedõ alatt elkezdem párolni.
Kb. 5 perc után beleteszem a paradicsompürét és az apró kockára vágott paradicsomot. Összekeverem és ...