Zöldborsós-mángoldos ragu
sponsored links
Hozzávalók:
3 újhagyma
? kg zöldborsó
40 dkg újburgonya
8-10 mángoldlevél
1 evõkanál korianderlevél (friss vagy szárított)
1 teáskanál só
2 evõkanál olívaolaj
kb. ? l víz
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a mángoldleveleket apróra vágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és az olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a borsót, a burgonyát, a mángoldot, a sót és a koriandert, vízzel felöntjük, majd fedõ alatt puhulásig fõzzük.
Megjegyzés: körettel, salátával kiegészítve tálaljuk.
Megjelent a Kifõztük májusi számában is.
3 újhagyma
? kg zöldborsó
40 dkg újburgonya
8-10 mángoldlevél
1 evõkanál korianderlevél (friss vagy szárított)
1 teáskanál só
2 evõkanál olívaolaj
kb. ? l víz
Elkészítése:
A burgonyát megtisztítjuk, feldaraboljuk, a mángoldleveleket apróra vágjuk.
A hagymát megtisztítjuk, karikára vágjuk, és az olajon megpirítjuk.
Hozzáadjuk a borsót, a burgonyát, a mángoldot, a sót és a koriandert, vízzel felöntjük, majd fedõ alatt puhulásig fõzzük.
Megjegyzés: körettel, salátával kiegészítve tálaljuk.
Megjelent a Kifõztük májusi számában is.