Zöldborsós-juhtúrós quiche

2013-06-25

sponsored links

Ugyanazt a tésztát, mint amit itt is használtam, most mással töltöttem meg.

Megsütöttem egy kis kockázott bacont, és egy kicsit megpároltam rajta pár marék zöldborsót.
Egy tubusos juhtúrót villával összetörtem, és elkevertem 2 egész tojással, meg egy kis doboz fõzõtejszínnel.
A tésztával kibéleltem egy kerek piteformát, megszurkáltam, és pár percig elõsütöttem (szoktam vakon sütni sárgaborsóval, de most elfelejtettem, hogy van otthon). Akkor rászórtam a szalonnás borsót, leöntöttem a juhtúrós-tojásos-tejszínes keverékkel, még egy kis szökevény darabka sajtot ráreszeltem, hogy ne kelljen kidobni, aztán visszatettem a sütõbe, és pirulásig sülni hagytam.

Elég ütõs kaja, de hát nem muszáj egyedül megenni az egészet, és lehet hozzá mindenféle zöldsalátákat kavarni, bár csak simán paradicsommal is nagyon finom.

Folytats a blogon ... valsagkonyha.blogspot.com/2013/06/zol...

sponsored links

Keres?s