Zöldborsós, gombás csirkeragu
sponsored links
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemell
- olaj
- vöröshagyma
- 25 dkg gomba
- só
- bors
- 1 gerezd fokhagyma
- 30 dkg zöldborsó
- 5 dkg vaj
- 1 dl fõzõtejszín
A csirkemellet felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, és egy serpenyõben mindkét oldalukat megsütjük.
A húst kiszedjük, és a visszamaradt olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd hozzáadjuk az összevágott gombát.
Amikor a gomba levet engedett hozzáadjuk a sót, fokhagymát, és a borsót. Felöntjük vízzel és összeforraljuk. Belekeverjük a vajat és a tejszínt, és még egyszer felforraljuk. A csirkével összeforgatva tarhonyával tálaljuk.
Forrás: Nõk Lapja Konyha 2017/3