Zöldborsós-cukkinis lapcsánka
sponsored links
Nincs is jobb a frissen fejtett, zsenge zöldborsónál. Ma könnyû leves helyett lapcsánkába került, de nem ám krumplisba, hanem cukkinisbe. A két zöld jól megtûri egymást ;-)
Hozzávalók: cukkini, zöldborsó, tojás, tejföl, só, bors, szerecsendió, kapor, petrezselyemzöld, barnarizs liszt.
A nagy lyukú reszelõn lereszelt cukkint egy tálba tettem, ráütöttem egy nagyobb tojást, enyhén sóztam, kevés frissen õrölt borssal és egy csipet szerecsendióval fûszereztem. Belekevertem 1 ek. tejfölt és hozzáadtam a kis csokor finomra aprított kaprot és petrezselyemzöldet. Átforgattam, majd annyi lisztet adtam hozzá, hogy összeálljon, végül hozzáadtam a borsót.
A serpenyõt felhevítettem, kevés olajat öntöttem bele (1-2 ek.), majd ...
Hozzávalók: cukkini, zöldborsó, tojás, tejföl, só, bors, szerecsendió, kapor, petrezselyemzöld, barnarizs liszt.
A nagy lyukú reszelõn lereszelt cukkint egy tálba tettem, ráütöttem egy nagyobb tojást, enyhén sóztam, kevés frissen õrölt borssal és egy csipet szerecsendióval fûszereztem. Belekevertem 1 ek. tejfölt és hozzáadtam a kis csokor finomra aprított kaprot és petrezselyemzöldet. Átforgattam, majd annyi lisztet adtam hozzá, hogy összeálljon, végül hozzáadtam a borsót.
A serpenyõt felhevítettem, kevés olajat öntöttem bele (1-2 ek.), majd ...