Zöldborsós-csirkehúsos raguleves

2011-07-27

sponsored links


A recept a júliusi Kifõztük magazinban jelent meg, amely ingyenesen letölthetõ az oldalról.

Hozzávalók

2 egész csirkecomb bõr és csont nélkül
40-50 dkg fejtett zöldborsó
3 zsenge sárgarépa
1/2 csomag petrezselyemzöld
1 teáskanál liszt

bors
õrölt gyömbér
1 evõkanál olaj

a vajas galuskához:

fél tojás
3-4 dkg liszt
1 teáskanál vaj
pici só és bors

A csirkecombokat kisebb kockákra vágjuk, majd az olajon fehéredésig pirítjuk. Borsozzuk, sózzuk, lefedjük, kis lángon kb. 20 percig pároljuk, amíg félpuha nem lesz. Hozzátesszük a darabokra vágott ...

Folytats a blogon ... katakonyha.blogspot.com/2011/07/zoldb...

sponsored links

Keres?s