Zöldborsópaprikás petrezselymes-paprikás rizzsel, petrezselymes salátával
sponsored links
Középsõm szombaton 15 csomag petrezselyemzöldet hozott a piacról nekem, virág helyett :), mert imádom a friss petrezselyemzöldet, mostanában mégsem vettem, mert elég drága. Így aztán mindenbe tehetem bõven. Tegnap is volt a levesben is és a tésztában is, ma pedig a rizs és a saláta készült vele.
Zöldborsópaprikás:
Hozzávalók: 1 fej hagyma felaprózva, 45 dkg mirelit zöldborsó, kevés olaj, 1 evõkanál liszt, 1,5 fehér kanál (csípõs) fûszerpaprika, 5-6 dl forró víz, só és/vagy ételízesítõ ízlés szerint.
A hagymát pici olajon megdinszteltem, ráraktam a mirelit borsót. Amikor a borsó már átforrósodott, leszórtam egy kanál liszttel, jól elkevertem, hagytam kissé lepirulni. Aztán félrehúztam az edényt, és a ...