Zöldborsó, spenót, kókusztej
sponsored links
Döntse el ki-ki maga, hogy minek nevezi: zöldborsófõzeléknek, currynek, vagy egyébnek. A mostani Stahl magazinban van egy kifejezetten inspiráló blokk a zöldborsóról, ott szerepel egy "zöldborsófõzelék", tejszínnel és rengeteg rukolával. Ez adta az ihletet, a rukolát azonban spenót, a tejszínt pedig kókusztej váltotta ki. Aztán került még bele egy kis gyömbér, és egy kis wasabi, hogy ne csak egysíkúan édeskés-kesernyés íze legyen. Akár lehetne hal, vagy sült csirke körete, ha ezek nélkül nem valaki nem tudja ételként értelmezni. Öperces tavaszi vacsora, amelyben a legtöbb idõt a friss spenót pucolása viszi.
Kókusztejes zöldborsó friss spenóttal
Hozzávalók (2 adag)
2 evõkanál olaj
3 szál újhagyma, fehér része felkarikázva
45dkg zöldborsó (nálam most fagyasztott) ...